تاریخ : 1405/03/31



حمایت عمرانی از مساجد در دستور کار کمیسیون فرهنگی شورای شهر محمدشهر

خبر محمدشهر – جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر محمدشهر به ریاست محمد اسکندری و با حضور اعضای کمیسیون روز یکشنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۵ برگزار شد.
در این نشست، با توجه به فرارسیدن ماه محرم و ضرورت فراهم‌سازی شرایط مناسب برای برگزاری مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، موضوع کمک‌های عمرانی به مساجد سطح شهر در دستور کار کمیسیون قرار گرفت.

اعضای کمیسیون ضمن بررسی درخواست‌های واصله از مساجد، درباره نحوه حمایت از پروژه‌های عمرانی، تعمیرات، بهسازی و رفع نواقص فضاهای مذهبی به بحث و تبادل نظر پرداختند تا مساجد بتوانند در ایام محرم خدمات مطلوب‌تری به عزاداران ارائه کنند.

در این جلسه بر نقش محوری مساجد در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی محلات و ضرورت توجه به زیرساخت‌های این اماکن تأکید شد و اعضای کمیسیون حمایت از مساجد را گامی مؤثر در راستای تقویت فعالیت‌های دینی و اجتماعی شهر دانستند.

در پایان، پس از بررسی درخواست‌ها و نیازهای مطرح‌شده، پیشنهادهای لازم جهت حمایت عمرانی از مساجد برای طی مراحل قانونی و اجرایی به تصویب اعضای کمیسیون رسید.