تاریخ : 1404/06/27



گلایه محمد مهرزاد از کمبود تجهیزات روابط عمومی شهرداری‌های استان البرز

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبر محمد شهر ، در جلسه هماهنگی روابط عمومی‌های  استان البرز که با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار شد، محمد مهرزاد  سخنگوی شورای اسلامی شهر محمد شهر با اشاره به اهمیت روزافزون نقش روابط عمومی در مدیریت شهری، از کمبود تجهیزات و امکانات در شهرداری‌های استان گلایه کرد.

وی اظهار داشت: «روابط عمومی به عنوان پل ارتباطی میان مدیریت شهری و شهروندان، نیازمند ابزارها و امکانات به‌روز است. متأسفانه در بعضی از شهرداری‌های استان، تجهیزات کافی برای انجام مأموریت‌های رسانه‌ای و ارتباطی وجود ندارد و همین مسئله باعث کندی در اطلاع‌رسانی و کاهش کیفیت فعالیت‌ها شده است.»

مهرزاد با تأکید بر اینکه روابط عمومی‌ها بازوی توانمند مدیریت شهری محسوب می‌شوند، افزود: «امروز با توجه به سرعت تحولات رسانه‌ای و نقش فضای مجازی، شهرداری‌ها باید در حوزه روابط عمومی سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهند. تجهیز روابط عمومی‌ها به فناوری‌های نوین، آموزش نیروی انسانی و تخصیص اعتبارات کافی می‌تواند موجب ارتقای سطح ارتباط با مردم و افزایش اعتماد عمومی شود.»

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با حمایت مدیران ارشد استان و نگاه ویژه به حوزه ارتباطات، شاهد رفع مشکلات موجود و ارتقای جایگاه روابط عمومی در شهرداری‌های البرز باشیم.

پایگاه اطلاع رسانی خبر محمد شهر 
چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۴